Moeiteloos fit en vitaal

Ik ben Angelika van der Schilden, expert in ” Moeiteloos fit en vitaal”. Mijn training is uitstekend geschikt voor vrouwen van 45+ die geen extra tijd willen of kunnen besteden aan regelmatig sporten. 

Ik help vrouwen die met fysieke klachten worstelen zoals onder ander nek- schouder- rug- en bekkenbodem problemen. Die zonder inspanning weer fit en vitaal willen worden en blijven zodat zij zich goed voelen, meer energie hebben en een krachtige uitstraling!

Mijn missie is om jou kennis te laten maken en te laten profiteren van de bijzondere houding- en bewegingsmethode Ismakogie.

Angelika van der Schilden

Mijn passie is bewegen

Ik heb lichamelijke opvoeding gestudeerd aan de Leibniz Universiteit in Hannover (Duitsland) en altijd met heel veel plezier bewegingslessen gegeven aan zowel jongeren als ouderen. Mijn leven is totaal verandert toen ik in 2000 kennis heb gemaakt met de bijzondere houding- en bewegingsmethode Ismakogie.

Jarenlang had ik rugklachten en zelfs een hernia. Fysiotherapie hielp niet. Door gebruik te maken van de technieken van Ismakogie merkte ik meteen verlichting van de pijn. Ik kon mij heel snel weer veel beter bewegen dan eigenlijk ‘hoorde’ volgens mijn artsen en therapeuten. Het uitstekende resultaat heeft mij overtuigt.

Het fascineert mij nog steeds hoe weinig inspanning het kost om mijn conditie op peil te houden en mij goed te voelen in mijn lichaam. Nu voel ik me fitter en prettiger in mijn lijf dan 20 jaar geleden.

Sinds 2003 ben ik gediplomeerd Ismakogie-docent.

Ik geef presentaties, workshops, cursussen en persoonlijke trainingen in het Nederlands, Duits en Engels. Mijn lessen en persoonlijke training geef ik ook online.

Ik help vrouwen met lichamelijke klachten o.a.: pijn in gewrichten, nek, schouder, rug, problemen met bekken (instabiliteit) en bekkenbodem (incontinentie), maar ook met lichamelijke klachten voortvloeiend o.a. uit reuma, fibromyalgie, ME- chronisch vermoeidheidssyndroom en bij botbreuken. Mijn klanten hebben baat bij deze methode, zij geven heel veel positieve feedback.

Ismakogie

De unieke houding- en bewegingsmethode Ismakogie is in de vorige eeuw ontwikkeld door de Oostenrijkse Professor Anne Seidel. Ze was schoonheidsspecialiste en haar doel was hoe je moeiteloos de schoonheid van het gezicht zo lang mogelijk kunt behouden.

Tijdens haar jarenlange studie aan de Universiteit van Wenen, ontdekte ze dat je lichaamshouding niet alleen grote impact heeft op je uiterlijk en uitstraling, maar op je gehele welzijn!!  Ismakogie, is een onzichtbaar spiertraining vooral in het dagelijks leven. Je kunt het altijd en overal gebruiken. Je houd je lichaam en geest in beweging  en kunt moeiteloos fit en vitaal worden en blijven.

‘Angelika weet precies die oefening te kiezen die helpt. Wonderbaarlijk, hoe simpele oefeningen zo’n groot effect hebben. Ik ben Anne Seidel dankbaar, die velen hierin heeft opgeleid. Angelika weet haar gedachtegoed subtiel en doortastend over te brengen.’

– Angela Weesie –

Mijn missie en passie

Het is mijn missie en passie om jou te helpen je prettiger te voelen in je dagelijkse leven, met meer ontspanning, meer energie en een krachtige uitstraling.’

Mensen vragen mij heel vaak, wat is Ismakogie en wat kan ik daarmee? Iedere keer ga ik opnieuw uitleggen wat Ismakogie wel is en wat niet. Al mijn kennis en ervaring van de afgelopen 20 jaren staat nu eindelijk in een boek. Voor je ligt het resultaat. Ik laat je kennismaken met ‘Beweeg bewust met Ismakogie’, een andere manier van bewegen dan je waarschijnlijk gewend bent.

Interview met Idelma del Mar

Interview met Marlene Hanssen

Interview met Veronika Rutten

Ook jij kunt “Moeiteloos fit en vitaal worden”

zonder inspanning je conditie verbeteren, je lichaam beter laten functioneren, veel lichamelijke klachten verminderen of voorkomen.

Met als resultaat: Je voelt je prettiger in je lichaam met meer ontspanning, hebt meer energie en een krachtige uitstraling!

Angelika van der Schilden

Putten, Nederland

angelika@moveeasy.eu